6 mai 2011

Rezervari online hosteluri

  
      Daca iti doresti enorm de mult sa calatoresti, dar bugetul nu este atat de generos, poti opta oricand pentru cazare in hosteluri - varianta low cost a hotelurilor. Exista o perceptie gresita conform careia low cost = calitate proasta, deoarece multe hosteluri ofera servicii de o calitate superioara unor hoteluri de 2-3*. Majoritatea hostelurilor ofera conditii decente, dar de baza (camere de la 2-15 persoane, bai comune, sala de mese). Daca esti in cautare de liniste, de intimitate, de singuratate, cu siguranta hoselurile nu sunt o varianta buna. Farmecul acestui tip de unitate de cazare este convietuirea, interactiunea, distractia.
     Exista doi mari provideri de rezervari online cazare hosteluri: hostelbookers si hostelworld.
     Hostelbookers este o agentie de turism sustinuta de peste 100 de angajati, care a implinit de curand 7 ani de existenta. Incearca sa atraga atentia clientilor prin urmatoarele aspecte:
- ofera variante de cazare in hosteluri din 3500 de destinatii
- nu percep comision pentru rezervare
- returneaza dublul diferentei de pret in cazul in care gasiti o varianta mai ieftina de cazare la acelasi hostel, in aceiasi perioada, tot cu rezervare online
- un procent de peste 93% dintre clienti ii recomanda
- sunt cu 8,7 % mai ieftini decat alti provideri
     Motorul de cautare este usor de folosit, iar serviciul de relatii cu publicul este disponibil non-stop:

     Hostelworld.com ofera o gama de aproximativ 25 000 de hosteluri in 180 de tari. Cu o vechime de peste 12 ani, se bucura de cea mai mare comunitate din domeniu, de cel mai mare numar de revizii, video si ghiduri. A primit de-a lungul timpului numeroase premii si distinctii, atat pentru resursele informatice, cat si pentru cele turistice. In momentul rezervarii trebuie sa achitati un avans de 10% din pretul total, diferenta urmand a fi achitata la receptie. Majoritatea hostelurilor au politica de anulare / penalizare de 1 zi (adica poti anula o rezervare fara penalizare cu maxim 1 zi inainte de check-in).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu