5 mai 2011

Rezervari hoteluri online

     Daca vrei sa mergi sa vizitezi Londra, Parisul, Viena sau orice alt oras si ai nevoie de cazare poti opta pentru hoteluri, hosteluri sau apartamente. Te poti deplasa pana la o agentie de turism sa primesti oferta la fata locului sau poti transmite un email la care ti se va raspunde in 1-2 zile.
     Propun o varianta mai buna: rezervari online. Nu trebuie decat sa deschizi o pagina de internet, sa introduci detaliile calatoriei si ti se vor afisa o multitudine de variante de cazare (disponibilitati in timp real, descrierile unitatilor de cazare, poze, revizii etc). Rezervarile si platile se pot face online in maxim 5 minute, ai acces oricand la rezervare, putand chiar sa o anulezi fara penalizare (daca iti permit conditiile).
    Un provider cu care lucrez bine si in care am incredere este dhr.com. Acestia fac parte din grupul MetGlobal si ofera variante de hoteluri in aprox 200 de tari / 15 000 de orase. Se lauda cu unele din cele mai bune tarife de pe internet, cu un motor de cautare usor de folosit, cu un set de informatii bine pus la punct si cu un serviciu de relatii cu publicul eficient. Mai jos gasesti un model de motor de cautare cazare hoteluri:

Selecteaza destinatie  Data check-in
sau introdu numele orasului  Numar nopti
Hotels.com sunt divizia pe Europa a celebrului provider expedia.com, fiind considerati unii din principalii jucatori pe piata rezervarilor online de cazare hoteluri (ofera posibilitatea rezervarii de camere in peste 130 000 de locatii). Motorul de cautare este tot in engleza, selectia putand fi facuta dupa pret, numar de stele, nota data de turisti, zona, tip de masa asigurat.           Am pastrat pentru final ce era mai interesant. Pentru a nu pierde timp in gasirea celui mai bun pret pentru cazare in orasul dorit poti apela la un instrument foarte util: motor de comparare tarife cazare. Dupta cateva click-uri ti se vor afisa in ordine crescatoare tarifele de la cei mai importanti provideri de rezervari online cazare. Astfel economisesti timp si energie, in plus vei fi sigur ca acela este cel mai mic tarif de pe piata. Il poti incerca aici:
Spor si la cat mai multe vacante reusite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu