18 mai 2011

Cum sa rezervi online bilete de avion

     Achizitionarea unui bilet de avion nu mai este o experienta complicata, cu multe necunoscute. Acum puteti renunta la deplasarile la agentiile de turism si rezerva de acasa (24/24, 7 zile pe saptamana) bilete de avion pentru orice destinatie din lume: Paris, Londra, New York, Los Angeles, Dubai, Shanghai, Melbourne, Cape Town etc. Nu stiti unde sa cautati si sa rezervati online bilete de avion ?
     In acest moment majoritatea companiilor aeriene ofera serviciu de rezervari online bilete de avion, dar este dificil sa stii ce companie opereaza zboruri catre ce destinatie, care este mai ieftina sau are orar de zbor mai bun. In ultima vreme au aparut numeroase site-uri de rezervari online bilete de avion, fiecare avand atu-urile lui. Insa cel mai util instrument cu care am lucrat in ultima vreme este Skyscanner.
     Skyscanner este un motor de cautare performant, care afiseaza numeroase variante de zbor pentru destinatia si datele alese. Ofera posibilitatea vizualizarii facile si flexibile a acestor variante si va conduce spre site-ul companiei aeriene sau agentiei de turism online care ofera acel tarif, transmitand in acelasi timp informatiile deja introduse de dumneavoastra, astfel veti economisi timp pretios.
     Daca stiti exact datele la care vei calatori, le puteti introduce in formular. Daca datele sunt flexibile, puteti profita de optiunea "Toata luna" prin care sunt afisate cele mai bune tarife din acea luna. Daca va sunt afisate prea multe optiuni, sunteti liberi sa folositi filtrele puse la dispozitie precum compania aeriana, orar de zbor, tip de zbor.
    La dispozitia dumneavoastra se afla si alte instrumente utile precum harta rutelor. Cu ajutorul acesteia aveti posibilutatea de a afla rapid spre ce destinatii puteti zbura de pe aeroportul local sau de pe ce aeroporturi puteti zbura catre destinatia aleasa. Cu ajutorul Skyscanner puteti rezerva online bilete de avion pe rute operate de British Airways, Lufthansa, Air France, KLM, Alitalia, Tarom, Turkish Airlines, Air Berlin, Malev, Czech Airlines, Swiss, SAS, LOT, Finnair, Olympic Air, Iberia, TAP, dar si de companii low cost precum Wizz Air, Blue Air, Germanwings, FlyNiki, easyJet, Fly Baboo, Rianair.
   Skyscanner este doar un motor de cautare, pentru a confirma / modifica rezervarea sau pentru mai multe informatii privind bagajele si conditiile de zbor trebuie contactata direct compania la care s-a efectuat rezervarea.
  La cat mai multe calatorii!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu